راهنمای انتخاب کاشی بین کابینتی

“کاشی بین کابینتی” برای استفاده در فضای های خالی میان کابینت های آشپزخانه است. قبلا همه آشپزخانه ها، سرتاسر کابینت های فلزی داشتند و مابین آنها کاشی های گلدار کار شده بود، اما امروزه دکوراسیون ها در کل خانه تغییر کرده و آشپزخانه هم از این تغییرات مستثنی نیست.
کاشی بین کابینتی
فهرست مطالب

“کاشی بین کابینتی” برای استفاده در فضای های خالی میان کابینت های آشپزخانه است. قبلا همه آشپزخانه ها، سرتاسر کابینت های فلزی داشتند و مابین آنها کاشی های گلدار کار شده بود، اما امروزه دکوراسیون ها در کل خانه تغییر کرده و آشپزخانه هم از این تغییرات مستثنی نیست.

کاشی بین کابینتی محصولی است که به دیوار پشت سینک، کانتر و اجاق گاز (backsplash) می‌چسبانند، بیشتر جنبه تزئینی دارد و برای تغییر کاشی آشپزخانه و تغییر دکوراسیون به کار می‌رود.

همچنین باید در نظر داشت کاشی بین کابینتی انتخابی هماهنگی کامل با رنگ کابینت مورد نظر ما و انواع کابینت انتخابی ما هماهنگی داشته باشد. در ادامه با کابینت و دکوراسیون داخلی مانیک همراه باشید.

ویژگی‌های کاشی بین کابینتی

در آشپزخانه ها، فضای بین کابینت بالایی و پایینی و ناحیه بالایی اجاق و سینک متراژ زیادی ندارد، به همین دلیل می توان فارغ از نگرانی برای هزینه، از کاشی های لوکس و گران هم استفاده کنید. درست است که کاشی بین کابینتی از لحاظ مساحت، بخش کوچکی از آشپزخانه را می پوشاند، ولی تاثیر به سزایی در دکوراسیون آشپزخانه دارد. 

1. شستشو و نظافت راحت کاشی بین کابینتی

این ویژگی از مهم ترین ویژگی های کاشی آشپزخانه است. باید توجه داشته باشید که برخی کاشی‌ها در دراز مدت با شستشو کیفیت خود را از دست می دهند.

2. مقاومت کاشی در برابر ضربه و حرارت

محیط آشپزخانه به علت وجود وسایل گرمایشی مثل اجاق گاز همیشه گرم است. پس کاشی‌های آشپزخانه و کاشی‌های بین کابینت باید در برابر حرارت مقاوم باشند. هم چنین احتمال برخورد اجسام سنگین و نوک تیز هم وجود دارد. بنابراین کاشی اشپزخانه باید در برابر ضربه مقاوم باشد.

کاشی بین کابینتی روشن و براق
کاشی بین کابینتی براق

3. رنگ کاشی آشپزخانه

در انتخاب رنگ کاشی بین کابینتی باید به دو نکته توجه کنید:

  1. هماهنگی رنگ کاشی با کابینت های آشپزخانه و وسایل آن: اگر بیشتر رنگ های استفاده شده در آشپزخانه شما ملایم هستند، می توانید از کاشی های بین کابینتی طرح دار و رنگارنگ استفاده کنید. اما اگر رنگ های تند در آشپزخانه شما به کار رفته، انتخاب کاشی طرح دار باعث شلوغی فضا می شود و جلوه بصری ندارد.
  2. روشن یا تیره بودن رنگ کاشی: کاشی‌های روشن و براق، فضا را روشن تر و بزرگتر نشان می دهند. کاشی های تیره فضا را مدرن تر نشان می دهند. هم چنین بهتر است که هنگام انتخاب رنگ کاشی‌ها، به نوع کفپوش آشپزخانه نیز دقت کنید.

4. نحوه چیدمان کاشی بین کابینتی

کاشی بین کابینتی سه بعدی

اگر اشپزخانه شما کوچک است از کاشی های روشن و براق استفاده کنید. اگر هم سقف آشپزخانه کوتاه است، کاشی‌ها را به صورت عمودی نصب کنید تا سقف آن بلندتر به نظر برسد. پس علاوه بر رنگ، نحوه چیدمان کاشی ها نیز تاثیر زیادی در بزرگ نشان دادن فضا دارند.

برای دیدن انواع کاشی های بین کابینتی کلیک کنید.

مراحل نصب کاشی بین کابینتی

  1. در مرحله اول متراژ فضایی که می‌خواهید کاشی‌کاری شود را به‌ دقت تعیین کنید.
  2. تنوع زیادی از کاشی‌های بین کابینتی وجود دارد که معمولاً متری به فروش می‌رسند. یک مدل را با توجه به مطالب بالا انتخاب و خریداری کنید.
  3. با یک کاشی کار حرفه ای مذاکره کنید.
  4. برای اجرای کاشی بین کابینت بهتر است ابتدا برق آشپزخانه از جعبه‌ تقسیم قطع شود و کلید پریزهای قسمتی که قرار است کاشی شود بیرون آورده شود.
  5. کابینت‌های بالا و پایین، اطراف کلید و پریزها باید به‌ دقت با پلاستیک و چسب پوشانده شوند تا ملات رو آن‌ها ریخته نشود.
  6. سطح زیر کاشی‌کاری باید تمیز و عاری از آلودگی، لک و چربی باشد. علاوه بر این باید صاف و تراز باشد تا پس از مدتی کاشی‌ها لق نشوند یا سقوط نکنند.
  7. باید ملاتی از سیمان برای چسباندن کاشی‌ها آماده شود سپس به چسباندن کاشی‌ها اقدام شود.
  8. باید جای کلید پریزها به‌ دقت درون کاشی درآورده شود تا از زیبایی آن کم نشوند.
  9. بعد از اتمام کاشی‌کاری باید مرحله بندکشی اجرا شود و پس‌ازآن کاشی‌ها باید با استفاده از یک اسفنج خیس، تمیز شوند.
  10. کاشی‌ها باید یک روز کامل خشک شوند و بعدازآن مرحله درزگیری فاصله بین کاشی‌های جدید و کابینت‌های بالا و پایین انجام شود.

رنج قیمت کاشی بین کابینتی چقدر است؟

همان‌طور که گفته شد کاشی‌های بین کابینت تنوع زیادی دارند بنابراین تنوع قیمت هم دارند. گران‌ترین کاشی‌های بین کابینتی کاشی‌های از جنس فلز و شیشه هستند و قیمت بالای آن‌ها به دلیل وارد شدن آن‌ها از خارج از ایران است؛ کاشی‌های رزینی هم به دلیل قیمت بالای رزین از قیمت بالاتری نسبت به بقیه کاشی‌های بین کابینتی دارند.

ارزان‌ترین کاشی‌های بین کابینت، کاشی‌هایی از جنس سنگ و کاشی هستند که قیمت آن‌ها به طرح آن‌ها بستگی دارد، هر چه طرح خاص‌تر باشد قیمت هم بالاتر است. به‌ غیر از هزینه خرید کاشی‌ها، دستمزد کاشی‌کار هم از هزینه‌های کاشی‌کاری بین کابینت است که معمولاً به‌صورت متراژ محاسبه می‌شود؛

پس هرچه فضای بیشتری را کاشی‌کاری کنید به کاشی بیشتری احتیاج دارید و کاشی‌کار هم دستمزد بیشتری می‌گیرد و هزینه کل کاشی‌کاری بیشتر می‌شود.

کاشی های بین کابینتی لوکس
کاشی بین کابینتی برای کابینت سفید

انواع کاشی های بین کابینتی

از انواع کاشی های بین کابینتی می‌توان به کاشی‌های ساده، کاشی‌های طرح‌دار، کاشی‌های سه بعدی، کاشی‌های شیشه‌ای ، کاشی های فلزی و کاشی های طرح چوب اشاره کرد.

البته راه ارزان‌تر دیگری هم وجود دارد که آن هم استفاده از بین کابینتی چسبی با طرح سنگ، فلز، چوب و… است. این روش برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه راه ارزانی است ولی یک راه ماندگار نیست و چسبی در اثر حرارت و رطوبت کیفیت خود را از دست می‌دهند و در نهایت جدا می‌شوند.

برای خرید اینترنتی کاشی بین کابینتی جدید، مطالعه کاربرد، مزایا و معایب هر کدام از انواع کاشی و قیمت کاشی های مختلف می‌توانید به وب سایت مانامستر، تولید و پخش مصالح ساختمانی مانامستر، مراجعه کنید. و برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 09162161404 تماس بگیرید. در زیر تصاویری از کاشی‌های بین کابینتی در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف را مشاهده می‌کنید:

اشتراک گذاری در :

این مقالات را حتما بخوانید...

نظرات کاربران

4.8 4 رای ها
امتیاز بدهید
اشتراک در
اطلاع از
8 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Diana

مقاله مفید و بدرد بوخوری
بود مرسی🌹

manik
پاسخ به  Diana

🙏🏻🙏🏻

نیاز به راهنمایی یا کمک دارید؟

با ما تماس بگیرید

و یا اطلاعات تماس خود را ثبت کنید تا ما با شما تماس بگیریم.

پشتیبانی گروه مانیک

سوالی دارید؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان و یا طراحی حرفه ای رایگان، تنها کافیست شماره تماس خود را ثبت نمایید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.