آشپزخانه قلب تپنده خانه است و میتوان کابینت را مهمترین جز هر آشپزخانه دانست. انتخاب درست رنگ کابینت تاثیر شگرفی در نمای آشپزخانه میگذارد و میتواند فضا را به شکل غیرقابل انکاری تغییر دهد. رنگ قهوهای یکی از محبوبترین گزینهها در طراحی و تولید انواع کابینت محسوب میشود.
این رنگ زیبا در هر آشپزخانهای جا دارد و کابینتهای این رنگی هیچوقت از مد نمیافتد. در این مطلب از مجله کابینت و دکوراسیون داخلی مانیک به بررسی انواع کابینت قهوه ای و ویژگیهای آن خواهیم پرداخت و دکوراسیونهای مختلف با کابینت قهوه ای و نکات مربوط به آن را بررسی خواهیم کرد.
انتخاب کابینت قهوه ای
رنگ قهوهای یک رنگ جذاب است که در دسته رنگهای خنثی و گرم دستهبندی میشود. استفاده از این رنگ در دکوراسیون آشپزخانه باعث ایجاد حس آرامش شده و طبیعت را به یاد انسان میآورد. رنگ قهوهای هیچوقت از مد نمیافتد و به راحتی با رنگهای دیگر ترکیب میشود.
مهمترین دلیل برای انتخاب رنگ کابینت قهوه ای سازگاری آن با هر سبک دکوراسیونی است. استفاده از هر رنگی از طیف قهوهای در کابینتها فضای شیکی را به وجود میآورد و در هر محیطی قابل بکارگیری است.
مزایای انتخاب کابینت قهوه ای
محبوبیت کابینتهای قهوهای بیدلیل نیست! به دنبال انتخاب این کابینتها، مزایای زیادی پا به عرصه میگذارند و همین مزایا هستند که از ایجاد هزینههای اضافی برای تعویض کابینتها پس از گذشت مدتی جلوگیری میکنند. در ادامه به بررسی مهمترین مزایای کابینت قهوه ای میپردازیم:
تمیزکاری آسان کابینتهای قهوهای
با انتخاب کابینت آشپزخانه قهوه ای، به خصوص رنگهای طیف تیره، تمیزکاری و نگهداری از کابینتها بسیار آسانتر میشود. لکههای غذا یا هر نوع کثیفی بر روی این کابینتها، به سختی دیده میشود و نیاز به تمیزکاری دائمی نیست.
به همین دلیل میتوان کابینتهای قهوهای رنگ را یک گزینه مناسب برای خانوادههای شلوغ یا صاحب فرزند کوچک دانست. به این ترتیب سطح کابینتها همیشه تمیز به نظر میرسد و آشپزخانه در وضعیت خوبی قرار خواهد گرفت.
امکان استفاده از طیفهای مختلف کابینت قهوه ای
طیف وسیع رنگ قهوهای، گزینههای متعددی را در اختیار افراد قرار میدهد تا متناسب با سبک و فضا بتوانند انتخاب درستی داشته باشند. کابینتهای قهوهای را میتوان در سه رنگ کابینت قهوه ای روشن، تیره و تلفیقی مشاهده کرد.
به طور کلی پیشنهاد میشود در آشپزخانههای با متراژ پایین از کابینت قهوه ای روشن استفاده شود تا فضای آشپزخانه را بزرگتر جلوه دهد. از سوی دیگر میتوان انواع کابینت قهوه ای تیره را در آشپزخانههای بزرگ و دلباز به کار برد و فضایی لوکس و خاص را ایجاد کرد.
ست کردن ترکیب رنگ با کابینتهای قهوهای
هر چند رنگ قهوهای به تنهایی نمای بسیار لوکس و شیکی به آشپزخانه میدهد، اما ترکیب آن با رنگهای دیگر هم ایده بسیار خوبی است.
ترکیب رنگ قهوهای با رنگهای سفید، شیری، مشکی، نقرهای و طلایی میتواند مناسب آن دسته از افرادی باشد که به آشپزخانه چند رنگ علاقه دارند. همچنین در انتخاب کاشی بین کابینتی برای کابینت قهوه ای، میتوان از طیف رنگهای مختلف مثل طلایی، نارنجی، سفید، شیری و کرم استفاده کرد.
ست شدن کابینتهای قهوهای با رنگ لوازم آشپزخانه
همخوانی رنگ لوازم آشپزخانه با رنگ کابینتها باعث زیباتر شدن فضای آشپزخانه میشود. لوازم آشپزخانه معمولا در رنگهای سیلور، سفید و مشکی تولید و خریداری میشوند؛ طیفهای مختلف رنگ قهوهای، کاملا با این رنگها سازگاری دارند و تعادل و زیبایی در آشپزخانه حفظ خواهد شد.
امکان بکارگیری کابینتهای قهوهای در انواع سبکها
شاید بتوان بهترین ویژگی کابینتهای قهوهای را متناسب بودن آنها با انواع سبکها دانست. انواع مختلف این کابینتها را میتوان در سبک مدرن و مینیمال یا حتی کلاسیک و سلطنتی استفاده کرد. کابینتهای قهوهای نسبت به متریالی که دارند، در دستهبندیهای مختلف قرار میگیرند.
- بیشتر بخوانید: کابینت فیلی، بهترین استایل دکوراسیون آشپزخانه شما!
انواع مدل کابینت قهوه ای
مدل کابینتهای قهوهای بستگی به سبک دکوراسیون دارد. به طور کلی کابینتهای قهوهای با سه سبک کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن تولید و طراحی میشود؛ به کمک متریال مختلف میتوان کابینتهای باکیفیت و زیبایی طراحی کرد.
کابینت های قهوهای کلاسیک
کابینت قهوهای براق یا مات یکی از مناسبترین گزینهها برای سبک دکوراسیون کلاسیک است. مشخصه اصلی کابینتهای کلاسیک داشتن منبتکاریها و نقشهای برجسته است که نمای جذابی بر سطح کابینتهای قهوهای دارند. از بهترین متریالها برای ساخت کابینت کلاسیک قهوهای میتوان به ممبران و چوب اشاره کرد.
کابینت ممبران قهوهای
ممبران یک متریال عالی برای طراحی و ساخت کابینتهای کلاسیک است؛ زیرا قابلیت طرحپذیری بالایی دارد. کابینت ممبران قهوه ای یک گزینه عالی برای دکوراسیون کلاسیک محسوب میشود. تنوع رنگی این متریال به افراد اجازه میدهد هر رنگ دلخواهی را از طیف قهوهای انتخاب کنند.
کابینت ممبران قهوه ای روشن یک مدل محبوب است که معمولا در کنار کاشیهای به رنگ سفید قرار میگیرد. از کابینتهای ممبران قهوهای تیره نیز میتوان در آشپزخانههای لوکس و با ترکیب رنگی خاص به کمک دستههای جذاب و طرحدار استفاده کرد.
برای جلوگیری از دلگیر شدن فضا، پیشنهاد میشود در کنار کابینت قهوه ای سوخته، از صفحه کابینت سفید و روشن استفاده شود.
کابینت چوبی قهوهای
چوب متریال گرانقیمتی است که از قدیمالایام در آشپزخانههای لوکس مورد استفاده قرار میگرفته. کابینتهای چوبی قهوهای از دوام بسیار بالایی برخوردار هستند. بکارگیری کابینت چوبی در آشپزخانه حس طبیعت را در دل انسان زنده میکند و فضای آشپزخانه را گرمتر از حالت معمول نشان میدهد.
جهت کاهش هزینهها میتوان از انواع کابینت قهوه ای طرح چوب استفاده کرد که متریال اصلی آنها ام دی اف است. در واقع مغزی کابینت طرح چوب قهوه ای یک تخته ام دی اف بوده و تنها یک روکش چوبی چند میلیمتری بر روی آنها قرار دارد.
انواع کابینت نئوکلاسیک قهوهای
در کابینتهای سبک نئوکلاسیک، خبری از منبتکاریها و طرحهای برجسته نیست. این کابینتها طراحی سادهتری نسبت به انواع کلاسیک دارند و با رنگ قهوهای نیز بسیار سازگار هستند. در ساخت کابینت نئوکلاسیک قهوه ای میتوان از متریال مختلفی مثل های گلاس استفاده کرد.
کابینت هایگلاس قهوه ای با درخششی که دارد، مناسب آشپزخانههای متوسط و کوچک است؛ زیرا با انعکاس نور، فضا را بزرگتر نشان میدهد. انتخاب صفحه کابینت با رنگ روشن در این دکوراسیونها باعث میشود فضا لوکستر و زیباتر به نظر برسد.
کابینتهای انزو که دارای ظاهر خاص و لبههای تراش خورده با دستگاه CNC هستند، مورد مناسبی برای دکوراسیونهای نئوکلاسیک محسوب میشوند. مغزی کابینتهای انزو ام دی اف است و برای پوشاندن سطح آنها از پی وی سی یا رنگ استفاده میشود. کابینت انزو قهوه ای یک گزینه مناسب برای افرادی است که به آشپزخانه نئوکلاسیک علاقه دارند.
انواع کابینت مدرن قهوه ای
بهترین انتخاب برای آشپزخانههای کوچک، کابینتهای سبک مدرن هستند که معمولا ابعاد کوچکتری دارند. کابینتهای سبک مدرن، نمایی کاملا ساده داشته و حتی بسیار از آنها دارای دستگیرههای مخفی و مگنتی هستند. یکی از متریالهای مناسب برای ساخت کابینت مدرن قهوه ای، ام دی اف است.
کابینت قهوه ای ام دی اف در طیفهای رنگی مختلف، مناسب آشپزخانههای مدرن و مینیمال بوده؛ چرا که فضای ساده و در عین حال شیکی را ایجاد میکند. بزرگترین مزیت استفاده از کابینت ام دی اف قهوهای، هزینه کمتر نسبت به سایر متریالها است.
نکات مهم در خرید و نگهداری کابینت قهوهای
جهت ایجاد نمای بهتر در آشپزخانه باید نکات مهمی در خصوص خرید و نگهداری کابینتهای قهوهای مورد توجه قرار بگیرد. در هنگام خرید باید فضا و متراژ آشپزخانه به خوبی بررسی شده و چیدمان کابینتها درست بر طبق فضای موجود انجام شود.
نورپردازی مناسب تاثیر زیادی در نمای کابینتهای قهوهای و دکوراسیون آشپزخانه دارد. اگر فضای آشپزخانه از نور کافی بهره نمیبرد، باید به کمک نور مصنوعی یا همان لوستر و ال ای دی، نور کافی را تامین کرد. اگر به هر دلیلی دوست ندارید تمام سطح کابینتها به رنگ قهوهای باشد، میتوان از یک صفحه کابینت قهوه ای براق در کنار کابینتهای روشن استفاده کرد.
اکسسوریهای مورد استفاده در آشپزخانه، تاثیر زیادی بر جلوه کابینتهای قهوهای دارند. برای مثال استفاده از گیاهان تازه میتواند طراوت و شادی را به آشپزخانه هدیه بدهد.
بکارگیری صندلیهای چوبی و پردههایی با رنگ روشن نیز تاثیر زیادی در دکوراسیون آشپزخانه با کابینتهای قهوهای رنگ دارد. همچنین در انتخاب فرش آشپزخانه با کابینت قهوه ای میتوان از رنگهای کرم، نسکافهای یا سرمهای استفاده کرد.
اگر قصد سفارش کابینت آشپزخانه را دارید، تیم مانیک بهترین خدمات مشاوره را به شکل رایگان در اختیار شما قرار میدهد.
تیم طراحی کابینت و دکوراسیون داخلی مانیک با بیش از یک دهه فعالیت در این حوزه، مرغوبترین کابینتها را با مناسبترین قیمت عرضه میکند. مشتریان محترم از سراسر ایران به خصوص استانهای یزد، کرمان،شیراز و استانهای شمالی و شهرهای جنوبی میتوانند از خدمات بینظیر مانیک بهرهمند شوند.
کلام آخر
همه میدانند که کابینت نقش بسیار مهمی در دکوراسیون آشپزخانه و منزل دارد. رنگ کابینت یک فاکتور مهم در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه محسوب میشود و باید با نهایت دقت انتخاب شود. رنگ قهوهای با سادگی و گرمای دلچسبی که دارد، از بهترین گزینهها است.
در این مطلب از سایت مانیک، دلایل محبوبیت کابینت قهوه ای را شرح داده و انواع دکوراسیونهای متناسب با این کابینتها را بررسی کردیم. برای طراحی بهترین نوع کابینتهای قهوهای متناسب با سبک دکوراسیون خود، میتوانید از تیم مانیک کمک بگیرید.
کابینت قهوه ای چون رنگ طبیعی چوب رو داره بنظر من خیلی جذابه
دوست عزیز ممنون از به اشتراک گذاری نظرتون در مجله مانیک