یکی از محبوبت ترین کابینت ها بین سفارش های مشتریان تولیدی کابینت مانیک، کابینت رنگ پلی اورتان است. کابینت پلی اورتان در واقع همان ام دی اف خام است که با یک رنگ باکیفیت به نام پلی اورتان پوشیده شده است. در ادامه با مزایا و معایب و ویژگی های کابینت پلی اورتان آشنا می شوید تا برای خرید کابینت آشپزخانه خود راحت تر تصمیم بگیرید.
کابینت پلی اورتان در واقع از جنس ام دی اف و یا چوب است که برای رنگ آمیزی آن از رنگ پلی اورتان کابینت استفاده می شود. در بین انواع کابینت آشپزخانه، برتری های کابینت پلی اورتان به سایر مدل های کابینت ام دی اف، ماندگاری و طول عمر بیشتر آن می باشد. در ام دی اف هایی که با استفاده از روکش های مختلف پوشش داده می شوند، در حاشیه سطوح، باید از نوار لبه پی وی سی استفاده نمود که استفاده از این نوار از دوام و زیبایی کابینت ها می کاهد.
اما در کابینت های پلی اورتان می توان بدون هیچ گونه محدودیتی تمامی قسمت های کابینت را اعم از درب ها، لبه ها و… با استفاده از رنگ پوشش داد. این موضوع ظرافت و زیبایی کار را به طور چشمگیری افزایش می دهد و مقاومت کابینت را نیز در برابر رطوبت و نم بالا می برد.
بررسی جامع مدلهای کابینت پلی اورتان جدید در تمامی سبکها + تصاویر
رنگ پلی اورتان ترکیبی از رزین و هاردنر می باشد. هاردنر نوعی سخت کننده است که در رنگ آمیزی اتومبیل نیز مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ پلی اورتان اختصاصاً به عنوان روکش تولید می شود و این نوع رنگ مقاومت بسیار بالایی در برابر اشعه فرابنفش دارد. از طرفی ماندگاری و دوام بسیار خوب این رنگ باعث شده است که از رنگ پلی اورتان در صنایع مختلفی، مانند کارخانه اتومبیل سازی و تولید کابینت استفاده های زیادی به عمل آید.
رنگ پلی اورتان در دسته رنگ های دو جزئی قرار می گیرد. این رنگ بر پایه رزین پلی اورتان تولید شده و مدت زمان بسیار کوتاهی را برای خشک شدن احتیاج دارد. رنگ پلی اورتان مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش و ضربه داشته و به راحتی آسیب نمی بیند. بنابراین متریال خوبی برای استفاده در آشپزخانه به شمار می رود.
این رنگ بر پایه آب و بر پایه روغن تولید می شوند. از آنجا که رنگ های بر پایه آب، در شرایط آب و هوایی مختلف کیفیت خود را حفظ می کنند، به خوبی می توان از آن ها به عنوان پوشش کابینت استفاده نمود. با توجه به اقلیم های متفاوتی که در کشور ما وجود دارد، می توان از این نوع کابینت در سرتاسر کشور بهره برد. در واقع در آب و هوای مرطوب شهر های شمالی و یا گرمای سوزان کویری می توان از این متریال نهایت استفاده را برد.
کابینت پولیشی هم شباهت زیادی به پلی اورتان دارد، ولی تفاوت کابینت پولیشی با پلی اورتان در پایه آن ها است. رنگ پلی اورتان بر پایه آب است و سریع تر خشک می شود اما پولیش خمیری بر پایه روغن است.در ادامه این مطلب به مزایا و معایب کابینت پلی اورتان خواهیم پرداخت.
مزایای کابینت رنگ پلی اورتان که این نوع کابینت را به یکی از بهترین و قدرتمند ترین انواع کابینت تبدیل کرده است که شامل:
1. مقاومت بالاتر در برابر آب: به دلیل استفاده از لایه ای نانو بر روی پوشش که خاصیتی ضد آب دارد استفاده می شود که یکی بارزترین ویژگی این نوع کابینت است.
2. تنوع رنگی بسیار زیاد: این ویژگی قدرت انتخاب وسیعی به متقاضیان می دهد.
3. برعکس کابینت های گلاس کابینت های پلی اورتان مقاومت بالا در برابر خراش و سایش دارد.
4. کیفیت و ماندگاری بالا: همانطور که قبلا اشاره کردیم در برابر حرارت، آب، ضربه و … مقاومت بالایی دارد و به همین دلیل ماندگاری بالایی دارد.
5. ظاهر زیبا و یکنواخت
کابینت های پلی اورتان را می توان بر اساس طرح و رنگ به کار رفته در آنها به گروه های مختلفی تقسیم بندی نمود که به رایج ترین آن ها اشاره می کنیم:
کابینت پلی اورتان که با سبک کلاسیک طراحی و اجرا می شود، مشتریان قابل توجهی را به خود جذب نموده است. کابینت کلاسیک به دلیل ظاهر لوکس و اشرافی که دارد، از حساسیت بیشتری در طراحی برخوردار است به همین دلیل مرغوب بودن متریال مورد استفاده در طراحی و ساخت کابینت، تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی کار دارد.
رنگ پلی اورتان پس از اعمال بر روی سطح ام دی اف جلوه زیبایی در سطح ام دی اف ایجاد کرده و از آن به خوبی محافظت می کند. تفاوتی ندارد که شما طرفدار کابینت مات هستید یا کابینت براق را بیشتر می پسندید. در هر صورت می توانید برای کابینت آشپزخانه خود از انواع کابینت پلی اورتان استفاده نمایید.
کابینت هایی که با استفاده از رنگ پلی اورتان پوشش داده می شود، دارای ظاهری متمایز و فوق العاده تمیز می باشد. این موضوع باعث می شود که کابینت پلی اورتان یکی از گزینه های خوب برای اجرای کابینت سبک کلاسیک محسوب شود. با توجه به این که قیمت کابینت چوب نسبت به سایر متریال های موجود در بازار بالاتر می باشد، کابینت پلی اورتان با جذابیتی که دارد به راحتی می تواند جایگزین چوب گردد. به همین جهت می توان کیفیتی عالی را در کنار قیمت مناسب برای طراحی و ساخت کابینت سبک کلاسیک ایجاد نمود.
اگر جلوه و جلای کابینت پلی اورتان براق را بیشتر می پسندید، می توان برای شفافیت بیشتر کار از رنگ پولیش نیز استفاده نمود. این رنگ که به صورت مایعی غلیظ می باشد، سطح کار را به صورت کامل می پوشاند و نسبت به رنگ های معمولی از ضخامت بیشتری برخوردار می باشد. بنابراین می توان اذعان داشت که در میان انواع کابینت های موجود در بازار با روکش رنگ، کابینت پولیشی به عنوان بهترین کابینت براق شناخته می شود.
کابینت پلی اورتان در دو نوع مات و براق در بازار موجود می باشد. رنگ مات کابینت پلی اورتان از مدل هایی است که دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد. این نوع رنگ کابینت مناسب طراحی انواع کابینت مدرن می باشد که با طیف رنگی گسترده ای در بازار عرضه می گردد.کابینت پلی اورتان مدرن که به صورت مات اجرا می شود نسبت به خراشیدگی و خط و خش دارای مقاومت بسیار بالایی می باشد.
در صورتی که تمایل دارید از این نوع کابینت برای دکوراسیون آشپزخانه خود استفاده کنید، بهتر است متراژ آشپزخانه را نیز در نظر بگیرید. اصولاً کابینت مات برای آشپزخانه های بزرگ کاربرد بیشتری داشته و برای آشپزخانه های کوچک توصیه نمی شود. کابینت پلی اورتان یکی از بهترین انتخاب ها برای طراحی و اجرای کابینت های انزو می باشد. در این سبک از کابینت ها پس از تکمیل مراحل رنگ آمیزی به منظور مات کردن سطح از مواد دیگری استفاده می شود.
یکی از مهم ترین فاکتورها برای انتخاب کابینت و طراحی دکوراسیون آشپزخانه، برآورد هزینه های طراحی و نصب کابینت می باشد. یکی از عوامل اصلی در محاسبه قیمت کابینت پلی اورتان، ضخامت و کیفیت ورق ام دی اف می باشد.
هرچه ورق ام دی اف ضخامت بیشتری داشته باشد قیمت تمام شده کابینت نیز بیشتر خواهد بود. اجرتی که برای طراحی و ساخت کابینت، دریافت می شود نیز از عوامل تاثیرگذار بر قیمت کابینت می باشد. این اجرت نسبت به مهارت و تجربه مجری طرح و همچنین شهر محل زندگی شما متفاوت می باشد.
تولید این نوع کابینت نیز همانند بقیه کابینت ها است با این تفاوت که در مراحل پایانی متفاوت است که توضیح مختصری می دهیم:
1. ساخت بدنه و درب ها: ساخت یونیت و سپس ساخت درب های آن است.
2. ابزار زنی: قسمت های طرح دار بصورت دستی یا با دستگاه سی ان سی آماده می شود.
3. سمباده زنی: این مرحله برای ازبین بردن ناصافی ها انجام میشود و سطحی صیقلی و یکدست به دست می آید.
4. رنگ اولیه: پس از انتخاب مشتری به عنوان زیر سازی یک یا چند لایه رنگ اولیه استفاده می شود.
5. پاشش رنگ: پس از موارد بالا رنگ پلی اورتان استفاده می شود که در چندین مرحله انجام میشود تا سطحی صیقلی بدست آید، به همین دلیل است که زمان طولانی ای برای تولید این نوع کابینت باید صرف شود.
جنس کابینت پلی اورتان از نوع ام دی اف و یا چوبی است که رنگ استفاده شده که با استفاده از رنگ پلی اورتان رنگ آمیزی شده است. این نوع رنک در برابر رطوبت و حرارت مقاومت باایی دارد و برای کابینتهای نئوکلاسیک، مدرن و کلاسیک کاربرد دارد.
قیمت کابینت پلی اورتان با توجه به مدل کابینت و انواع آن متفاوت است و از متری 9 ملیون به بالا متغیر است.
برای سفارش کابینت پلی اورتان فقط کافیه با مشاوران مانیک تماس بگیرید و یا شماره خودتون را برای ما بزارید تا در سریعترین زمان با شما تماس بگیریم
برای ارتباط با مانیک کلیک کنید.
ارسال به تمام دنیا
پشتیبانی 24 ساعته
ضمانت اصل بودن
تحویل ده روزه
گروه مانیک مرکز فروش آنلاین انواع محصولات ایرانی می باشد. مانیک علاوه بر طراحی کابینت و دکوراسیون منزل و محل کار، تمام تجهیزات مرتبط با دکوراسیون منزل، محل کار و کابینت آشپزخانه را با تنوع بالا و قیمت رقابتی به صورت آنلاین عرضه و به فروش می رساند.
تمامی حقوق برای مانیک محفوظ است | طراحی و توسعه توسط شرکت اقیانوس آبی
گروه تولیدی کابینت مانیک یزد در سال 1390 با 9 سال سابقه به مدیریت جناب آقای هادی احمدی تولید کابینت در یزد و با هدف تحول و نوآوری در صنعت کابینت و ارائه خدمات تخصصی و رفع نگرانی و دغدغه های مشتریان تاسیس گردیده است.
تمامی حقوق برای مانیک محفوظ است | طراحی و توسعه توسط شرکت اقیانوس آبی
پشتیبانی گروه مانیک
سوالی دارید؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.
معمولا کمتر از چند دقیقه پاسخ میدهیم.
مشاوره رایگان