کابینت روکش چوب [نمونه کارها]

کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب امکان اجرای طرح های کابینت کلاسیک و مدرن را دارد. مانیک در ساخت این نوع کابینت می توان هم از روکش چوب طبیعی و هم از روکش های فرآوری شده استفاده کرد. در کابینت های چوبی با ایجاد خاصیت و زیبایی و رگه های موجود در روی خود چوب که به صورت طبیعی روی آن قرار گرفته، باعث زیبایی و چشم نوازی بیشتر این ماده و متریال پس از برش می شود.

کابینت روکش چوب چیست؟

روکش چوب طبیعی اصطلاحی است که برای برش‌های نازک چوب طبیعی یا پوسته‌های درختان به کار می‌رود. این برش‌ها به ضخامت 5.5 تا 3 میلی‌متر هستند و برای پوشش انواع سطوح فشرده مثل تخته، MDF و انواع دیگر به کار می‌روند. کابینت روکش چوب یکی از انواع جنس های کابینت است و درب ها و قسمت نمای آن که در معرض دید قرار می گیرد از ترکیب ورق ام دی اف خام و یک لایه روکش چوب طبیعی ساخته شده است.

مهمترین تفاوت این نوع روکش ها این است که روکش چوب طبیعی ارزان قیمت تر است و رگه های چوب بصورت نامنظم بوده و در کل بافت نامنظم تری دارد، به همین دلیل پروسه رنگ کاری پیچیده تری دارند و در کل دلیل قیمت روکش های فرآوری شده کمی بالاتر از روکش های طبیعی است.

انواع کابینت روکش چوب

انواع کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب در آشپزخانه انواع مختلفی دارد که می تواند از روکش های چوب طبیعی و یا روکش های با چوب مصنوعی ساخته شوند. هرکدام از این موارد دارای مزایا و معایب می باشند که هر فردی قبل از خرید باید درباره آن اطلاعات کافی داشته باشد.

1. کابینت با روکش های چوب مصنوعی

  • کابینت با روکش هایگلاس
  • کابینت با روکش ام دی اف
  • کابینت با روکش اکریلیک
  • کابینت با روکش ملامینه
انواع روکش کابینت مصنوعی
انواع روکش های چوب طبیعی برای کابینت

2. کابینت با روکش های چوب طبیعی

  • کابینت با روکش چوب راش
  • کابینت با روکش چوب بلوط
  • کابینت با روکش چوب گردو
  • کابینت با روکش چوب ملچ

مقایسه روکش چوب طبیعی و مصنوعی

  1. روکش طبیعی به ورقه ها و لایه های نازک تهیه شده از چوب طبیعی گفته میشود که دارای نقش و نگار کاملا طبیعی هستند و دارای زیبایی بی نظیری هستند.
  2. روکش مصنوعی انواع مختلفی دارد مانند فویل،‌ وینیل، ام دی اف و … که در ساخت کابینت های مدرن امروزی استفاده می شود.
  3. روکش های مصنوعی از روکش های طبیعی مقاومت بالاتری نسبت به عوامل مختلفی دارند مانند : تغییر رنگ، رطوبت، آب، حرارت، ضربه، مواد اسیدی و …
  4. همچنین شکل پذیری و قابلیت انحنای روکش های چوب طبیعی بسیار پایین است.
  5. شست و شوی روکش چوب طبیعی بسیار دشوارتر از مصنوعی می باشد.

انواع رنگ کابینت روکش چوب

1. کابینت روکش چوب رنگ روشن

رنگ های روشن فضای آشپزخانه را بزرگتر جلوه می دهد که رنگ مورد پسند افراد معمولا کابینت روکش چوب قهوه ای روشن و یا سفید رنگ است.

کابینت روکش چوب تیره

1. کابینت روکش چوب رنگ تیره

افرادی که علاقه مند به سبک های سنتی هستند، معمولا رنگ تیره را انتخاب می کنند. در این میان می توان به رنگ های طوسی و قهوه ای بعنوان رنگ تیره اشاره داشت.

مزایای کابینت روکش چوب

در بین انواع روکش کابینت، کابینت روکش چوب یکی از بهترین کابینت های موجود در بازار می باشد که از مزیت های آن میتوان به موارد زیر اشاره داشت:

  • تنوع در رنگ
  • تنوع در طرح
  • مقاومت بالا نسبت به رطوبت، اما باید مراقب باشید که خراشیدگی بر روی روکش چوب بوجود نیاد که در این صورت آب به ام دی اف نفوذ میکند.
  • قابلیت نصب انواع یراق آلات: مغزی ام دی اف قابلیت ابزار خوری مناسبی دارد و انواع طرح ها را بر روی مغزی پیاده کرد.

معایب کابینت روکش چوب

از معایب کابینت روکش چوب میتوان به قیمت آن اشاره کرد در حالی که از کابینت تمام چوب ارزانتر است، اما نسبت به بقیه کابینت ها مانند کابینت ممبران، کابینت فلزی و… کمی گران تر است.

از معایب اصلی کابینت روکش چوب میتوان به عدم امکان استفاده از رنگ پلی استر دومواد اشاره کرد. چون اگر از این رنگ استفاده شود لایه ای زرد رنگ بر روی روکش تشکیل می شود. به همین دلیل باید از رنگ پلی استر یک مواد استفاده شود که متاسفانه در برابر خط و خش و ضربه ضعیف است.

اما سوالی که پیش میاد: یعنی ما نمیتوانیم از کابینت روکش چوب استفاده کنیم؟

راه حلی که در نظر گرفته شده است این است که به جای استفاده از رنگ پلی استر یک-مواد از پلی اورتان استفاده می کنیم که جایگزین بسیار مناسبی برای پلی استر یک-مواد است.

عیب دیگر این نوع کابینت انتخاب های محدود در جنس که همه ویژگی های مد نظر ما را داشته باشد و بتوان از آن ها به عنوان روکش کابینت استفاده کرد. هم چنین امکان دارد از روکش های بی کیفیت استفاده شود و باعث خراب شدن کابینت شود. اگر کابینت ساز از روکش خوبی استفاده نکند که جنس مناسبی نداشته باشد پس از مدتی تغییر رنگ میدهد. پس در انتخاب کابینت ساز و مجری آن بسیار باید دقت کرد.

نحوه تولید و ساخت کابینت روکش چوب

در این سبک ورق های روکش چوب به وسیله دستگاه و حرارت به درب های کابینت که از جنس MDF ایرانی و خارجی می باشد پرس می شود و سپس توسط دستگاه CNC با طرح های متفاوت و مطابق با سلیقه مشتری ابزار می خورد و با توجه به انتخاب رنگ مورد علاقه مشتری در کارگاه نقاشی توسط استادکار پرداخت و رنگ می شود.

همانطور که میدانید کابینت روکش چوب طرحی زیبا، شیک و ارزان تر از کابینت های تمام چوب است. کابینت روکش چوب همان احساس طبیعت ، زیبایی و گرمای کابینت های چوبی را با هزینه ای بسیار کمتر به خانه شما ارمغان خواهد داد. با مراجعه به فروشگاه های معتبر تولیدی کابینت آشپزخانه طرح ها و رنگ های متنوع آن را مشاهده نموده و مطابق با سلیقه خود آنها را برای خانه خود انتخاب کنید.

نمونه کارها
انواع کابینت از لحاظ سبک

انواع کابینت از لحاظ جنس

تمایزات مانیک

تحویل کابینت در رأس تاریخ مقرر
ارائه قیمت نهایی قبل از اجرای پروژه
ضمانت دو ساله انواع کابینت
طراحی رایگان کابینت
تولید مدرن و اتوماتیک (خریدبدون واسطه)
تحویل کالا با مواد اولیه و تجهیزات اصلی
خدمات تولید و نصب کابینت در سراسر کشور
طراحی روز دنیا توسط تیم طراحی حرفه ای

فرم ثبت سفارش

در راستای احترام به شما مشتریان عزیز مانیک فرم زیر در 11 مرحله طراحی شده که در هر مرحله میتوانید با انتخاب عکس مورد نظر به مرحله بعد بروید. میتوانید طراحی کابینت و دکوراسیون داخلی آشپزخانه مد نظر و دلخواه خود را انتخاب کنید.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

پشتیبانی گروه مانیک

سوالی دارید؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان و یا طراحی حرفه ای رایگان، تنها کافیست شماره تماس خود را ثبت نمایید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.