اندازه و ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه چیست؟

منظور از ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه، سایزهای قدی، عرضی، بلندی و گودی کابینت آشپزخانه است. فاصله کابینت های دو تکه یا همان کابینت زمینی و دیواری باید با دیگر بخش های آشپزخانه مثل هود، سینک ظرفشویی و شیرآلات در اندازه ای استاندارد تعریف شده باشد. تناسب بین این اجزاء باید دقیق ارزیابی شود.
بررسی ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه
فهرست مطالب

منظور از ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه، سایزهای قدی، عرضی، بلندی و گودی کابینت آشپزخانه است. فاصله کابینت‌های دو تکه یا همان کابینت زمینی و دیواری باید با دیگر بخش‌های آشپزخانه مثل هود، سینک ظرفشویی و شیرآلات در اندازه‌ای استاندارد تعریف شده‌باشد. 

تناسب بین این اجزاء باید دقیق ارزیابی شود. حتی سایز لوازمی چون یخچال و ماشین لباسشویی و… نیز در این اندازه‌گیری‌ها لحاظ می‌شود. گاهی این نوع اندازه‌گیری ها جنبه کاربری بیشتری به ساکنین خانه می‌دهد. مثلا فاصله بین هود با اجاق گاز دارای یک استاندارد ثابت است و به هیچ وجه کم یا زیاد نمی‌شود.

در ادامه با مجله مانیک همراه باشید تا با اندازه و ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه بهتر آشنا شوید:

ابعاد-استاندارد-کابینت_آشپزخانه

چرا دانستن ابعاد و اندازه استاندارد کابینت آشپزخانه مهم است؟

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه standard cabinet size از موضوعات مهمی است که باید در دکوراسیون داخلی در نظر گرفت. رعایت این اندازه‌ها و اهمیت آن در ساخت کابینت، بی‌شک روی دکور آشپزخانه تاثیر مطلوبی خواهد داشت. 

طراحی، ساخت کابینت و استاندارد اندازه‌گیری کابینت، برابر با معیارها و اندازه‌های موجود از موضوعات پر اهمیت در این حوزه است. چنانچه می‌خواهید کابینت‌ها را عوض کنید، خوب است بدانید، انواع کابینت‌ها از نظر سایز و اندازه‌گیری با هم فرق می‌کنند. چنانچه این اصول به درستی رعایت شود، قادر خواهید بود، دیگر لوازم آشپزخانه را به خوبی جانمایی کنید. 

همانطور که می‌دانید، کابینت‌ها از شاخص‌ترین بخش‌هایی است که در آشپزخانه به کار می‌رود و حذف آن‌ها، عملا آشپزخانه را فاقد معنی و کاربری خواهد کرد. وسایل و دستگاه‌های مرتبط با آشپزی ، ابزاری که در پخت‌و‌پز استفاده می‌شوند، ظروف خوراک‌پزی و سرو غذا و… همه به محیطی نیاز دارند که بتوان آن‌ها را داخل آن گذاشت.

چنانچه ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه و عمق استاندارد کابینت به درستی لحاظ شود، می‌توان از کمترین فضاها بیشترین استفاده را کرد. آشپزخانه‌های کوچک بسیاری هستند که از تعداد بالای کابینت برخوردار بوده و کاربری آشپزخانه را دو چندان کرده‌اند.

 بنابراین هیچ معماری از کنار مساله اندازه‌گیری دقیق کابینت‌ها به راحتی عبور نمی‌کند. زیرا همانطور که واضح است، این موضوع نقش مهمی در فضاسازی و جانمایی دیگر وسایل آشپزخانه بر عهده دارد. 

استادان کابینت‌ساز، ابعاد وسایل آشپزخانه برای کابینت را مورد توجه قرار می‌دهند. از آنجا که آشپزخانه قلب و محل فرمانروایی کدبانوی خانه است، بسیار مهم است، این بخش از ساختمان از شکیل‌ترین و کارآمدترین عناصر ساخته شده باشد.

تاثیر نوع کابینت در ابعاد و اندازه آن

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه، متغیری از ابعاد خواهد بود. بدین معنی که اندازه استاندارد کابینت آشپزخانه بر مبنای مساحت آشپزخانه (کوچکی یا بزرگی آن) امکان دارد تا مقداری اندک تغییر نماید. ولی این موضوع، بدین مفهوم نیست که ما قادریم کابینت‌های آشپزخانه را در هر ابعادی که مایل باشیم، سفارش بدهیم. 

یا در هر فاصله‌ای که دلخواهمان است، آن را نصب کنیم. لذا اندازه کابینت آشپزخانه، بیشتر از هر موضوعی باید برای ما اهمیت داشته باشد. این مساله ضامن ایمنی و راحتی بیشتر کسانی است که در آشپزخانه بیشترین وقت را سپری می‌کنند.

از همین رو، استادکاران کابینت‌ساز، قبل از هر چیزی به آموزش اندازه‌گیری کابینت آشپزخانه اهمیت می‌دهند. این نهایت از دقت و مسئولیت، نتیجه‌ای جز ساخت یک محصول زیبا و دقیق نخواهد داشت.

بر اساس نوع کابینت، ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه نیز دچار تغییراتی می‌شود. باید قبل از هر موضوعی بدانیم، کابینت آشپزخانه از چه نوع مدل و سبکی پیروی می‌کند. معمولا با توجه به ابعاد و اندازه استاندارد کابینت آشپزخانه، این تقسیم‌بندی‌ها انجام می‌شود:

  • کابینت دو تکه (زمینی و دیواری)
  • کابینت‌های یکسره (سوپری)

اندازه‌های استاندارد کابینت آشپزخانه دو تکه (زمینی و دیواری)

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه و ابعاد اندازه دقیق کابینت در مدل‌های زمینی و دیواری دارای اندازه‌های ویژه و اندازه‌گیری های خاص خود می‌باشد. همانطور که می‌دانید، کابینت‌هایی که روی زمین قرار می‌گیرند، به کمک یک پایه کوتاه از زمین فاصله می‌گیرد. 

این پایه به کمک پیچ و مهره و دیگر اتصالات مربوطه به دیوار آشپزخانه نصب می‌شود. در کابینت‌هایی که بر روی دیوار قابلیت نصب دارند، بسته به نظر صاحبخانه و سبکی که کابینت برگزیده‌است، با فاصله معینی از سقف به دیوار آشپزخانه الصاق می‌شود. 

ابعاد استاندارد آشپزخانه

این اندازه‌ها باید کامل و دقیق باشد. ناگفته نماند، اندازه‌گیری کابینت آشپزخانه به حدی دارای اهمیت است که در کارگاه‌های آموزشی ساعت‌ها برای آن وقت گذاشته می‌شود. 

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه همیشه از طرف استاد کار تعریف نمی‌شود. فاصله کابینت‌ها از دیوار و سقف، معمولا با رای و نظر مشتری نیز مشخص می‌شود. در گذشته، کابینت‌های دیواری از سقف فاصله داشت اما در حال حاضر این فاصله بسیار کمتر شده است. 

حتی در مواردی نیز مشتری تمایل دارد این فاصله کاملا از میان برود. یکی از امتیازات این کار، داشتن فضای بیشتر در آشپزخانه است. بدین ترتیب آشپزخانه به خوبی فضای کافی در اختیار خواهد داشت تا وسایل و لوازم آشپزخانه را در خود جای دهد.

اندازه های استاندارد کابینت آشپزخانه دو تکه (زمینی و دیواری)

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در سبک‌های مختلف از تفاوت‌هایی برخوردار است. مثلا در کابینت مدرن، کابینت‌ها چسبیده به سقف نصب می‌شوند. یا در ابعاد کابینت آشپزخانه mdf این اندازه‌گیری‌ها بازبینی می‌شود. زیرا ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه mdf در طراحی و ساخت آن بسیار دقیق باید باشد.

 گاه سازنده این نوع کابینت‌ها، قد ابعاد کابینت آشپزخانه را به گونه‌ای بلند در نظر می‌گیرد که کابینت به سقف برسد. البته این اعمال سلیقه همیشه با توجه و برای مشتری صورت می گیرد. فرقی نمی‌کند کابینت کلاسیک داشته باشید یا کابینت روکش چوپ، در هر صورت در طراحی و ساخت کابینت از سلیقه و نظر شما نیز استفاده می‌شود.

عوامل موثر در تغییر سایز کابینت های دو تکه

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در کابینت‌های دو تکه بسیار مهم است. چنانچه آشپزخانه شما از این نوع کابینت‌ها برخوردار است ، فاصله بین دو تکه دارای استانداردی خاصی است. یعنی فاصله کابینت زمینی تا دیواری باید حدود 50 تا 65 سانتی‌متر باشد. 

چنانچه این فاصله کم شود، استفاده و کاربری آن سخت خواهد شد و مشکلاتی را به وجود خواهد آورد. ولی در شرایط منحصر به فرد، گاه این اندازه‌ها را می‌توان تغییر داد. به عنوان مثال، چنانچه افراد بلند قامتی در منزل زندگی می‌کنند، خوب است فاصله بین کابینت‌ها بیشتر باشد. 

استاندارد کابینت آشپزخانه

این فاصله باعث می‌شود تا از برخورد درب کابینت‌های بالا، به سر افراد جلوگیری شود. این موضوع نشان دهنده اندازه استاندارد درب کابینت آشپزخانه و ابعاد درب کابینت است. در ادامه به مواردی که باعث می‌شود این اندازه‌ها تغییر کند، اشاره خواهیم کرد:

  • گاه برای زیباتر شدن محیط آشپزخانه، فاصله بین دو کابینت زمینی و دیواری را افزایش می‌دهند. تصور کنید، با داشتن این فاصله می‌توان از طبقات چوبی استفاده کرد. قرار دادن اکسسوری و گلدان در این فضای طراحی شده، آشپزخانه را شکیل‌تر خواهد کرد. این سبک از کار، برای آشپزخانه‌هایی که تا سقف کابینت زده می‌شود، بسیار مناسب است.
  • از جمله عواملی که به شما یاری می‌رساند تا محیط آشپزخانه شما وسیع‌تر و بازتر به نظر برسد، قرار دادن کابینت‌های دیواری نزدیک به سقف است. هر چه ارتفاع کابینت دیواری از کابینت زمینی بیشتر باشد، نمای آشپزخانه زیباتر خواهد شد. این ترفندی زیرکانه برای آشپزخانه‌های جمع و جور است.
  • چنانچه ترجیح شما این است که از شیرآلات بلند استفاده کنید، مجبور خواهید شد، فاصله بین دو کابینت را بیشتر در نظر بگیرید. قدر مسلم، هر چه ارتفاع شیرآلات بیشتر باشد، سینک ظرفشویی نیز بزرگتر طراحی می‌شود . این نوع سلیقه، ضمن ایجاد زیبایی بیشتر در آشپزخانه، باعث راحتی بیشتر شما نیز خواهد شد. لذا اگر علاقه دارید حتما از شیرآلات و سینک ظرفشویی بزرگ استفاده کنید، اندازه و ارتفاع استاندارد کابینت آشپزخانه را بلند در نظر بگیرید.
  • چنانچه علاقه‌مند به استفاده از کاشی‌های بین کابینتی هستید یا می‌خواهید اکسسوری‌ها بهتر به چشم آید، می‌توانید فضای بین دو کابینت زمینی و دیواری را بیشتر در نظر بگیرید. این شیوه‌ای است که بیشتر طراحان دکوراسیون داخلی از آن برای زیباتر کردن فضای داخلی ساختمان استفاده می‌کنند.
عوامل موثر در تغییر ابعاد کابینت های دو تکه

اندازه استاندارد کابینت های یکسره ( سوپری )

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در سبک‌های یکسره یا همان سوپری نیز متفاوت است. این نوع کابینت‌ها که به صورت یکسره ساخته می‌شود و به مدل سوپری نیز معروف‌اند، شبیه یک کمد عمل می‌کنند. بدین معنی که از زمین تا سقف بلندی دارند. 

این کابینت‌ها از داخل دارای قفسه‌ها و طبقات متعددی هستند که کاربری از آن را بسیار دلپذیر و راحت کرده است.

کابینت‌های سوپری، اغلب در آشپزخانه‌هایی که به سبک مدرن ساخته شده‌اند، نصب می‌شوند. زیرا در این نوع سبک، توجه ویژه‌ای به فضا و محدودیت مکانی می‌شود. زیرا استفاده از حداقل فضا، جزو پارامترهای این سبک به شمار می‌آید. از طرفی نیز مشتری در هنگام استفاده از آن، حس راحت‌تری خواهد داشت. 

در برخی از آشپزخانه‌ها، کابینت یکسره و بلند، تمامی فضا را اشغال کرده‌است و مانند یک دیوار، یک دست و روشن به نظر می‌آید. در برخی موارد نیز برای این که این سطح بلند و یکسره جلوه خاصی داشته باشد از کابینت هایگلاس استفاده می‌شود و گاه نیز بنا به سلیقه مشتری از کابینت مات برای پوشاندن دیوارها کمک گرفته می‌شود.

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در مدل‌های زمینی

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در مدل زمینی به گونه ای است که باید ارتفاع کابینت از زمین 90 سانتی متر باشد. این سایز بدون در نظر گرفتن صفحه فوقانی کابینت ملاحظه می شود. از همین رو، این نوع اندازه گیری بر عمق کابینتی که بر روی زمین نصب می شود، تاثیر می گذارد. به بیانی دیگر، عمق کابینت به مساحت و اندازه آشپزخانه بستگی دارد.

 شایان ذکر است، در آشپزخانه‌هایی که فضای خوبی دارند، عمق کابینت را در بهترین حالت می‌سازند. معمولا عمق کابینت‌های زمینی در آشپزخانه‌های بزرگ، 60 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. در آشپزخانه‌های کوچک‌تر نیز عمق کابینت به 55 و حتی 50 سانتی‌متر می رسد. همچنین ارتفاع کابینت زمینی از70 تا 76 سانتی‌متر متغیر است.

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در مدل های زمینی

اندازه کابینت پایه

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در کابینت پایه نیز از دیگر مواردی است که استاد کار کابینت ساز بدان توجه می‌کند. کابینت پایه همان کابینت زمینی است که روی زمین قرار می گیرد. این کابینت‌ها دارای یک درب تا سه درب و حتی بیشتر است. 

در این نوع کابینت ها با توجه به کاربری آن، امکان نصب کشو نیز وجود دارد. گودی استاندارد کابینت های پایه 58 سانتی متر در نظر گرفته می‌شوند. 

گاهی این ارتفاع با توجه به کانتر به عدد 63 سانتی متر نیز می رسد. البته گفتنی است، بلندی استاندارد و رایج آن حدود 83 سانتی متر می‌باشد که با توجه به قد کانتر ، این عدد ممکن است تا پنج سانتی‌متر بیشتر هم بشود. 

در ادامه بحث ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در کابینت باید گفت، در این کابینت‌ها، پایه‌هایی با امکان تنظیم بلندی در آن تعبیه می‌شود . اما از نظر کارشناسان ما سه سانتی‌متر بلندی برای این مدل از کابینت‌ها کافی است. بلندی درب‌ها نیز باید حدود 80 سانتی‌متر باشد. کشوهای کابینت پایه نیز 14 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود.

 سایز استاندارد کابینت آشپزخانه از نظر عرض دارای انعطاف بیشتری است. بدین معنی که طراحی کابینت در عرض های بین 30 تا 116 سانتی‌متر امکان پذیر است و این بستگی به وسعت و فضای آشپزخانه نیز دارد. عرض استاندارد کابینت دیواری یک یا دو درب 72 سانتی‌متر است.همچنین اندازه استاندارد بین کابینت بالا و پایین حداقل 50 تا 60 سانتی متر می باشد.

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه

ابعاد کابینت آشپزخانه در مدل‌های دیواری

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در مدل‌های دیواری به برخی از فاکتورها بستگی دارد. به طور مرسوم، عمق و گودی کابینت‌های قابل نصب بر دیوار، کمتر از نوع زمینی آن است. این اندازه با توجه به گودی کابینت زمینی مشخص می‌شود. بیشترین سایزی که اغلب برای کابینت دیواری منظور می‌شود، 32 سانتی‌متر می‌باشد. 

ارتفاع کابینت آشپزخانه از نوع دیواری، بنا به دلایل گوناگون می‌تواند دچار تغییراتی شود. این بسته به سبک کابینت و پسند مشتری است.

 حتی در آشپزخانه‌هایی که از وسعت کمی نیز برخوردار هستند، این روش اندازه‌گیری کابینت آشپزخانه باعث می‌شود تا آشپزخانه بزرگتر دیده شود. این موضوع در همه انواع مختلف کابینت صادق است و شامل کابینت ممبران نیز می‌شود.

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه دیواری دارای نکاتی است که توجه شما را بدان جلب می‌کنیم. این کابینت‌های دیواری با کمک پیچ و رولپلاک به دیوار محکم می‌شوند. گاهی اوقات بدنه‌ها را نیز با کمک این پیچ و مهره‌ها و رولپلاک متصل می‌کنند. از همین رو، توصیه می‌کنیم، وسایل خیلی سنگین خود را درون این کابینت‌ها نگذارید.

 معمولا برای این نوع کابینت‌ها، از درب‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود. این درب‌ها حالت ویترینی به کابیت‌ها می‌دهد که فضا را شیک‌تر می‌کند. عمق و گودی این کابینت‌ها نیز بین 30 تا 58 سانتی‌متر متغیر است. گاه نیز طراح دکوراسیون داخلی از برای بیشتر جلوه دادن فضای آشپزخانه، کابینت رنگ پلی اورتان را توصیه می‌کند.

ابعاد کابینت دو پله

ابعاد کابینت دوپله ممکن است بسته به طراحی و فضای موجود متغیر باشد. اما به طور عمومی، ابعاد کابینت دوپله به ارتفاع، عرض و عمق اشاره دارد. این ابعاد به وسیله‌ی واحدهای استاندارد مانند میلی‌متر یا سانتی‌متر تعیین می‌شوند.

برای یک کابینت دوپله، می‌توانید به طور معمول از ابعاد زیر استفاده کنید:

  1. ارتفاع: معمولاً بین 45 تا 180 سانتی‌متر (بین 1.8 تا 2.4 متر)
  2. عرض: ممکن است متفاوت باشد و به عمق کار بستگی دارد، اما در بالای سینک کمترین از 90 سانتی‌متر
  3. عمق: معمولاً بین 30 تا 60 سانتی‌متر (بین 0.3 تا 0.6 متر)

این ابعاد می‌توانند بسته به فضای موجود، نیازهای شما و طراحی کلی اتاق تغییر کنند.

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه در مدل های دیواری

نکته دیگری که درباره ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه باید بدان توجه کنیم، گودی استاندارد آن است. این گودی 72 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. البته باید خاطر نشان کرد، گاهی به دلایل کوچک بودن فضای آشپزخانه، عرض کابینت آشپزخانه را می‌توان کمتر نیز در نظر گرفت.

 این اندازه‌ها بین 30تا 36 سانتی‌متر متغیر است. بیشترین عرض 88 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. البته این اندازه‌ها در آشپزخانه‌هایی که وسعت مناسبی دارند، لحاظ نمی‌شوند. نکته دیگری که باید درباره اندازه استاندارد کابینت آشپزخانه ارائه داد، ارتفاع آن است. این ارتفاع بین 30 تا 116 سانتی‌متر متغیر می‌باشد. 

همه این اعداد بنا به دلایلی می‌تواند کم یا زیاد شود. اگر کابینت پایه حذف شود، این ارتفاع می‌تواند در مواردی حتی به 113 سانتی‌متر نیز برسد.

کابینت نئوکلاسیک حجمی

فاصله استاندارد کابینت آشپزخانه و یخچال

فاصله استاندارد بین یخچال و کابینت آشپزخانه به عوامل مختلفی مانند نوع یخچال، نوع کابینت و نحوه چیدمان آشپزخانه بستگی دارد. به طور کلی باری اینکه گردش هوای مطلوب برای یخچال ایجاد شود، توصیه می شود فضای خالی بین یخچال و کابینت مجاور حداقل 1.5 سانتی متر باشد. همچنین فاصله بین کابینت بالای یخچال حداقل باید 2.5 سانتی متر فاصله داشته باشد. همچنین فاصله استاندارد یخچال از دیوار پشتی باید حداقل 3 سانتی متر باشد.

فاصله استاندارد کابینت آشپزخانه و یخچال

جمع‌بندی

کابینت های آشپزخانه به دو قسمت کابینت زمینی و دیواری تقسیم می‌شود. که در ادامه به مرور اندازه استاندارد اجزای مختلف آن می‌پردازیم. 

اجزا کابینت دیواری و ابعاد و اندازه

  1. پاخور: ارتفاع پاخور ۱۳.۵سانتی متر هست و به صورت شاخه‌های ۳متری برش داده می‌شود و نصاب سر ساختمان متناسب با ابعاد کابینت برش می‌دهد و نصب می‌کند.
  2. کابینت زمینی: کابینت زمینی به ارتفاع ۷۱ سانتی متر و عمق ۵۷ سانتی متر ساخته می‌شود و داخل آن یک طبقه گذاشته می‌شود.
  3. صفحه تاپس: صفحه‌ها به ارتفاع ۵ سانتی‌متر و عمق ۶۰ هستن البته صفحه‌های جزیره عمق‌های متفاوتی مثل ۷۵ ،۸۰، ۹۰ دارن
  4. قرنیز: ابزار پلاستیکی که بر روی کابینت قرار می‌گیرد برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل کابینت
  5. زیر چراغی: تکه‌هایی از ام دی اف به ارتفاع ۶ سانتی‌متر برش داده می‌شود و در پایین‌ترین قسمت کابینت نصب می‌گردد. زیر چراغی در کابینت دیواری برای نصب چراغ زیر کابینت نصب می‌شود تا چراغ‌ها زیر کابینت مشخص نباشد.
  6. کابینت دیواری: کابینت‌ها به عمق ۳۲ سانتی‌متر و ارتفاع ۹۰ سانتی‌متر ساخته می‌شود.البته عمق کابینت دیواری در کارهای مدرن متفاوت هست و به صورت پله‌ای با عمق‌های ۴۵ و ۶۰ هم تولید می‌شود.
  7. تاج: تکه‌هایی از ام‌دی‌اف که در بالاترین قسمت کابینت و به ارتفاع ۶ سانتی‌متر نصب می‌شود.
  8. اندازه استاندارد کابینت زمینی و هوایی: اندازه استاندارد کابینت زمینی (عرض: از 30 تا 120 سانتی‌متر)، (ارتفاع از سطح زمین: 86 سانتی‌متر)، (عمق کابینت هوایی: 30-35-45) (ارتفاع کابینت هوایی: 90)
  9. ابعاد کابینت زیر سینک ظرفشویی : بین 90 تا 120 سانتی متر می باشد.

چند نمونه کار از کابینت و دکوراسیون داخلی مانیک

اشتراک گذاری در :

این مقالات را حتما بخوانید...

محصولات مانیک...

نظرات کاربران

4.9 20 رای ها
امتیاز بدهید
اشتراک در
اطلاع از

38 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مجید غلامی پور

میتونید تفاوت بین عمق کابینت های زمینی و دیواری یک توضیح مختصر بدید؟

manik group

به طور عادی، عمق کابینت دیواری، کمتر از کابینت زمینی است و عمق کابینت دیواری بر اساس عمق کابینت زمینی تعیین می‌شود. بیشترین مقداری که معمولا برای کابینت دیواری در نظر گرفته می‌شود، ۳۲ سانتی‌متر است.

نیاز به راهنمایی یا کمک دارید؟

با ما تماس بگیرید

و یا اطلاعات تماس خود را ثبت کنید تا ما با شما تماس بگیریم.

پشتیبانی گروه مانیک

سوالی دارید؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان و یا طراحی حرفه ای رایگان، تنها کافیست شماره تماس خود را ثبت نمایید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.